09024765934
منوی دسته بندی

پی آر پی یا مزوتراپی

پی آر پی یا مزوتراپی

پی آر پی یا مزوتراپی مو ؟ امروزه روش‌های مختلفی برای درمان ریزش مو معرفی شده‌است. مصرف قرص‌های تقویتی، استفاده از شامپو و یا روغن‌های گیاهی نمونه‌ای از روش‌های متداول برای درمان این عارضه بوده که از گذشته تاکنون رواج داشته اما اثربخشی آن‌ها در طولانی‌مدت نمایان می‌شود. بنابراین متخصصان پوست و مو درمان‌هایی را معرفی کرده‌اند که می‌تواند در زمانی کوتاه اثراتی چشم‌گیر بر کاهش ریزش مو و بهبود رشد مجدد موها داشته‌باشد.

پی آر پی مو و مزوتراپی نمونه‌ای از روش‌های نوین بهبود و تقویت موهای آسیب‌دیده است. با وجود تاثیرگذاری این دو روش بر درمان ریزش مو، سوالی که ذهن افراد بسیاری را به خود مشغول کرده این است که پی آر پی مو بهتر است یا مزوتراپی ؟ برای آشنایی با این درمان‌ها و تفاوت آن‌ها نوشته پیش رو را دنبال کنید.

پی آر پی مو چیست؟

درمان پی آر پی یک روش غیرتهاجمی بوده که بدون نیاز به بستری ، تنها با تزریق خون به نواحی آسیب‌دیده درمان کامل می‌شود. در این روش پزشک مقدار کمی از خون بیمار را از بازوی وی گرفته و در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌دهد. این دستگاه تغییراتی بر روی ترکیبات خون ایجاد می‌کند. در نهایت خون با پلاسمای غنی از پلاکت آماده می شود. پلاکت ماده‌ای است که نقش بسیار مهمی در ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده دارد. با تزریق خون به پوست سر و تحریک فولیکول موها، افزایش گردش خون و در نهایت رشد دوباره مو می‌شود.

مزوتراپی مو چیست؟

مزوتراپی یک روش غیرجراحی برای جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو است. یک محلول غنی از مواد مغذی و ویتامین‌های ضروری برای رشد و تقویت مو به لایه‌های عمیق پوست نزدیک به فولیکول مو تزریق می‌شود. که لایه‌ای میان بافت پوست و لایه چربی است. این روش هم یک روش تزریقی با تمرکز بر انتقال مواد ضروری برای رشد مو مانند بیوتین و مواد معدنی به پیاز مو است.

پی آر پی مو بهتر است یا مزوتراپی؟

پی آر پی بهتر است یا مزوتراپی

در وهله اول باید وضعیت ریزش مو و شدت آن توسط یک متخصص پوست و مو بررسی شود. ریزش مو در افراد از الگوهای متفاوتی پیروی می‌کند، از این رو نمی‌توان یک روش درمانی را برای تمام بیماران توصیه کرد. پزشک با بررسی شرایط جسمانی، سن، بیماری‌های زمینه‌ای، الگوی ریزش و مرحله آسیب بهترین درمان را برای متقاضی این روش‌ها مشخص می‌کند.

برای بررسی دقیق پی آر پی یا مزوتراپی باید به تاثیرگذاری آن‌ها، هزینه درمانی، مدت زمان لازم برای تکمیل درمان و روش درمان توجه شود. در ادامه به تفکیک هر کدام از این فاکتورها را بررسی می‌کنیم.

مقایسه تعداد جلسات پی آر پی مو با مزوتراپی

با وجود اینکه هر دو روش پی آر پی مو و مزوتراپی به صورت تزریقی انجام می‌گیرد، اما مدت زمان لازم برای انجام فرآیند در جلسات مزوتراپی حدود ۳۰-۴۵ دقیقه و برای جلسات پی آر پی تقریبا ۶۰-۹۰ دقیقه عنوان شده‌است. اما تعیین تعداد جلسات لازم برای گرفتن نتیجه رضایت‌بخش به شرایط ریزش موی فردی و نظر پزشک بستگی دارد.

منابع مختلف تعداد جلسات لازم برای انجام هر کدام از این دو روش را اعداد مختلفی ذکر کرده‌اند. اما به طور کلی می‌توان گفت مزوتراپی به تعداد جلسات کمتری برای گرفتن نتیجه رضایت‌بخش نیاز دارد. پی آر پی مو برای نتیجه مطلوب به ۷-۱۰ جلسه درمانی در طی تقریبا ۶ هفته نیاز دارد. در مقابل مزوتراپی به طور میانگین به ۵-۸ جلسه درمانی نیاز خواهدداشت.

تفاوت نتیجه مزوتراپی و پی آر پی مو

پی آر پی:

محلول پی آر پی مو که به پوست سر تزریق می‌شود سرشار از پلاکت غلیظ است. پلاکت ماده‌ای بوده که حاوی فاکتورهای رشد و پروتئین‌های سازنده برای ترمیم و بهبود بافت‌های آسیب‌دیده در بدن است. PRP با تولید سلول‌های پاپیلای پوستی که نقش به‌سزایی در افزایش رشد مو داشته و بهبود جریان خون در اطراف فولیکول مو کمک به افزایش رشد موها می‌کند. عموما در افرادی که به تازگی دچار ریزش مو شده‌اند، پی آر پی عملکرد بهتری داشته‌است.

کسانی که به آلوپسی، طاسی مردانه/زنانه و ریزش موی یائسگی دچار شده‌اند به خوبی می‌توانند از مزیت‌های PRP بهره‌مند شوند. در مقابل افرادی که مبتلا به بیماری‌های عفونی مانند HIV و هپاتیت هستند، افرادی با بیماری‌های اختلالات خونی و کسانی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، گزینه مناسبی برای انجام پی آر پی نخواهندبود؛ چراکه انجام آن نتیجه‌ای به دنبال نخواهدداشت. از آن‌جایی که در پی آر پی مو از خون بدن فرد بیمار برای درمان وی استفاده می‌شود، واکنش‌های آلرژیک و بیماری‌های عفونی ناشی از تزریق خون آلوده ایجاد نمی‌شود و روشی بی‌خطر است.

مزوتراپی:

مزوتراپی یک روش درمان موثر و ایمن برای ریزش مو ، که با رساندن مواد مغذی مانند بیوتین، ویتامین‌ها و اسیدهای آمینه ضروری به لایه مزودرم پوست باعث تحریک رشد مو می‌شود. یکی از اصلی‌ترین ترکیبات استفاده شده در محلول مزوتراپی، مسدودکننده‌های DHT (دی هیدروتستوسترون) است. که فعالیت DHT که عاملی مهم در نازک و کم حجم شدن موها بوده را متوقف می‌کند. افراد مبتلا به ریزش موهای ناشی از استرس و تغییراتی آب و هوا، نازکی مو و آلوپسی می‌توانند به کمک مزوتراپی شاهد افزایش حجم و رشد موی خود باشند.

به طور کلی می‌توان گفت پی آر پی مو و مزوتراپی با تحریک فولیکول‌های مو و افزایش گردش خون باعث تقویت رشد مو می‌شوند. اما میزان و سرعت اثربخشی PRP بیشتر و بهتر است. پی آر پی مو از جمله روش‌هایی است که پزشکان برای تکمیل فرآیند درمان کاشت مو هم توصیه می‌کنند. ماندگاری هر دو روش در حدود ۱۲ ماه است. اما هیچ‌کدام ماندگاری دائمی نداشته و برای عملکرد بهتر باید پس از گذشت تقریبا ۶ ماه درمان‌ها تکرار شوند.

تفاوت هزینه مزوتراپی مو و پی آر پی مو

معمولا پی آر پی مو در مقایسه با مزوتراپی کمی گران‌تر است اما تفاوت هزینه این دو روش مبلغ قابل توجهی نیست. به طور کلی وضعیت و شدت ریزش و تعداد جلسات لازم برای تکمیل درمان عواملی تاثیرگذار بر تعیین هزینه پی آر پی مو و مزوتراپی هستند.

آکادمی کامرانی که در یوسف آباد ( اسد آبادی ) واقع شده است با همکاری  Maple کانادا و UCL انگلستان دوره های مراقبت از پوست که شامل سرفصل‌هایی چون دوره آموزش فیشال، دوره بیوتی تراپیست و… است را با اساتید مجرب و بهترین امکانات آموزشی برگزار می‌کند.

می توانید از طریق صفحه اینستاگرام با ما در ارتباط باشیم.

جهت دریافت مشاوره و شرکت در دوره های آموزشی با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *